LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Willem van Lent

Relatiebeheerder - Nijman administratie en belastingadvies

Wie ben jij?

Ik ben Willem van Lent en ik ben getrouwd met Sigrid. We hebben samen drie jongens (Dex, Otis en Bowi) verder hebben we ook nog een hond. In mijn vrije tijd mag ik graag klussen en dat komt goed uit want wij hebben nu anderhalf jaar geleden een kluswoning gekocht. Inmiddels is het al heerlijk leefbaar en hoop ik ook weer te kunnen gaan hardlopen en motorrijden.

Wat doe je voor een werk?

Ik ben nu nog werkzaam als accountant bij EKN BV in Lichtenvoorde, maar ik ben hard op zoek naar een andere werkplek. Samen de klant op zoek naar de oplossingen voor de wensen die zij hebben is waar ik iedere keer weer naar streef.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik ben bij de JCI gegaan omdat ik mezelf graag wilde ontwikkelen en daarbij nog nieuwe mensen leren kennen, hoe leuk is dat?? Daarnaast doen we ook nog allerlei activiteiten voor een ander. Mijn leukste activiteit was de On Tour naar Hamburg, maar als het goed is moet de leukste activiteit nog komen omdat we het CVA naar Doetinchem hebben weten te halen.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Mijn leukste activiteit was de On Tour naar Hamburg, maar als het goed is moet de leukste activiteit nog komen omdat we het CVA naar Doetinchem hebben weten te halen.

Terug naar overzicht