LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Over JCI Doetinchem

Wij zijn er trots op dat we deel mogen uitmaken van een groot internationaal netwerk. Hierdoor kunnen wij het verschil maken. Op lokaal niveau, maar óók regionaal of landelijk. Zo brachten wij een groot landelijk congres naar de Achterhoek, organiseerden we een inzamelingsactie voor de Voedselbank en schonken we een speciale fiets aan de kinderrevalidatie afdeling in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem. Mooi toch? Benieuwd welke projecten er nog meer op de planning staan? Bekijk hier het activiteitenoverzicht.

Ervaring opdoen en genieten

Door onze verschillende achtergronden kunnen wij veel van elkaar leren. Dit kan binnen onze eigen kamer, maar ook op (inter)nationaal niveau. Maar we zouden liegen als niet óók het gezelligheidsaspect voor ons belangrijk is. Nieuwjaarswandelingen, kampeerweekenden, stedentripjes en running diners maken net zo goed onderdeel uit van onze kamer. Hiervoor bestaat zelfs een commissie binnen JCI Doetinchem. Meer weten? Bekijk hier onze commissies.

Samen werken aan een betere wereld

JCI Doetinchem behoort tot de regio Oost. Deze regio bestaat uit zo’n 16 kamers van Nijmegen tot Ommen en van Apeldoorn tot Enschede. Onze vereniging bestaat uit zo’n 16 leden. Allemaal Achterhoekers met dezelfde missie: samen werken aan een betere wereld. Ben je benieuwd wie onderdeel uitmaken van onze vereniging? Onze leden stellen zich graag aan je voor.

LID WORDEN