LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

De vier pijlers van JCI

Binnen JCI staan vier pijlers centraal: community, training, business en international. Vanuit deze pijlers worden verschillende projecten ontwikkeld op lokaal, nationaal en wereldwijd niveau. Wat deze pijlers betekenen voor JCI Doetinchem lees je hieronder.

Community

Bedrijven, organisaties, stichtingen en mensen die hulp nodig hebben kunnen rekenen op de steun van JCI Doetinchem. Door lokale projecten te organiseren leveren wij een maatschappelijke bijdrage aan hen die dat hard nodig hebben. Onze maatschappelijk commissie zorgt ervoor dat er ieder jaar verschillende activiteiten worden uitgevoerd voor een goed doel. Denk hierbij aan het delen van kennis en een stukje begeleiding. Maar we stropen óók gewoon onze mouwen op om mee te helpen bij projecten. Niet lullen maar poetsen. We blijven Achterhoekers.

Training

Bij JCI Doetinchem zijn we niet gauw uitgeleerd. Sterker nog: persoonlijke ontwikkeling is vaak dé reden voor leden om zich bij ons aan te sluiten. JCI beschikt over goede trainers binnen onze eigen organisatie die de leden de gelegenheid bieden om voor weinig geld veel te leren. Dure bedrijfstrainingen zijn dus niet meer nodig. Wil je liever zelf trainer worden? Ook deze mogelijkheid biedt JCI.

Business

JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Lid zijn van JCI schept een band én opent deuren die anders gesloten zouden blijven. 

International

JCI is een actieve internationale vereniging met meer dan 170.000 leden in meer dan 115 landen. Van Argentinië tot Zimbabwe: overal zijn lokale juniorkamers te vinden. Onze leden komen een paar keer per jaar samen op Europese- en wereldcongressen. Stel je eens voor hoeveel nieuwe contacten je op dat soort evenementen kunt maken! Ook bezoekt JCI Doetinchem collega-kamers in binnen- en buitenland en staat er regelmatig een stedentrip op de agenda. Heb je internationale ambities? Het vervullen van een internationale functie is ook een mogelijkheid die JCI biedt.