LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Lid worden van JCI Doetinchem

JCI Doetinchem is een vereniging van en voor ondernemende mensen die zichzelf én de maatschappij verder willen ontwikkelen. Wij zijn ambitieus en houden van aanpakken, maar we zijn óók een sociale club mensen die samen leuke dingen onderneemt. En in die club is er misschien wel plek voor jou.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent tussen 25 en 37 jaar
  • Je woont of werkt in Doetinchem of in de directe omgeving
  • Je wilt jezelf graag persoonlijk ontwikkelen
  • Je vindt het leuk om tijd te investeren in maatschappelijke projecten
  • Je vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen

Dan leren we je graag kennen! Klik op de button hieronder en vul je gegevens in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

LID WORDEN

Hoe gaat het verder?

Nadat we kennis met elkaar hebben gemaakt word je door onze ledencommissie voorgesteld aan onze leden. De bestaande leden beoordelen jouw aanvraag om lid te worden. Hierbij houden zij rekening met verschillende factoren, zoals de diversiteit aan beroepen en achtergronden binnen onze vereniging. Wordt dit goedgekeurd? Dan heten we je van harte welkom als nieuwste lid van JCI Doetinchem.

Meer weten?

Wil je meer informatie over JCI Doetinchem? Neem contact op met de secretaris van onze vereniging. Hij kan je er alles over vertellen. Je kunt onze secretaris bereken via info@jci-doetinchem.nl.