Home / Over JCI

Over JCI

Wat houdt JCI Doetinchem in?


JCI Doetinchem maakt deel uit van de Junior Chamber International of afgekort JCI. Dit is een internationale trainingsorganisatie waarin actieve jonge professionals tot 40 jaar met verschillende achtergronden en beroepen deelnemen. Onze leden willen zichzelf ontwikkelen door te leren van elkaar en door trainingen te volgen. Daarnaast vormt de Junior Kamer een zakelijk en sociaal netwerk en zetten wij ons in voor positieve veranderingen in de maatschappij. De JCI heeft echter geen politieke of religieuze achtergrond. De organisatie vormt ook op dat gebied een gemêleerd gezelschap. Diverse bekende (internationale) politici, captains of industry en ondernemers zijn in hun jongere jaren lid geweest van de Junior Kamer. JCI is wereldwijd te vinden in meer dan 100 landen en telt circa 200.000 leden. In Nederland zijn zo’n 96 Junior Kamers actief actief, waaronder de JCI Doetinchem e.o. Meer informatie over de JCI Nederland kun je vinden op http://www.jci.nl/ en http://www.jci.cc/.

JCI Doetinchem onderdeel van regio Oost
Het ledenaantal van JCI Doetinchem varieert tussen de 25 en 35 personen. Onze Kamer is onderdeel van de regio Oost. Dit zijn zo’n 16 kamers van Nijmegen tot aan Ommen en van Apeldoorn tot aan Enschede. 

Kennis opdoen, maar ook gezelligheid
JCI Doetinchem is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid met als doelstelling het van en met elkaar kennis opdoen. Dit kan binnen onze eigen kamer, maar ook op (inter)nationaal niveau. Uiteraard maakt ook het gezelligheidsaspect deel uit van onze kamer. Daarvoor bestaat zelfs een commissie binnen JCI Doetinchem. Er zijn diverse commissies die bijdragen om onze doelstellingen te realiseren.

Privacybeleid: Privacybeleid JCI Doetinchem v1.0

Top