LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Over JCI

JCI Doetinchem is onderdeel van de Junior Chamber International. Dit is een internationale netwerkorganisatie waarin actieve professionals tot 40 jaar deelnemen. De leden van Junior Chamber International (JCI) hebben allemaal een verschillende achtergrond en beroep. Hierdoor kunnen wij veel van elkaar leren. Maar JCI staat ook voor nieuwe vriendschappen sluiten en samen ontdekken én verbinden. Wij vormen een zakelijk en sociaal netwerk en zetten ons in voor positieve veranderingen in de maatschap.

Een netwerk van 200.000 leden

JCI heeft geen politieke of religieuze achtergrond. Daarmee vormen we óók op dat gebied een gemêleerd gezelschap. Diverse bekende (internationale) politici, captains of industry en ondernemers zijn in hun jongere jaren lid geweest van de Junior Kamer. JCI is wereldwijd te vinden in meer dan 100 landen en telt circa 200.000 leden. Zie je het al voor je? In Nederland zijn zo’n 96 Juniorkamers actief actief, waaronder de JCI Doetinchem e.o. Meer informatie over de JCI Nederland kun je vinden op JCI Nederland en JCI International.

Onze vier pijlers

Binnen JCI staan vier pijlers centraal: community, training, business en international. Vanuit deze pijlers worden verschillende projecten ontwikkeld op lokaal, nationaal en wereldwijd niveau. De motivatie om lid te worden van JCI zijn mede door deze pijlers erg verschillend. Maar wat ons verenigd is het delen van dezelfde vorm van positieve energie. Lees hier meer over onze vier pijlers.