LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Unieke Doetinchemse bedrijvenwandeling voor het goede doel.

Door de straten en over de industrieterreinen van Doetinchem, dwars door bedrijven met volop vermaak langs de route en een geweldig ontvangst bij de finish.

Dit najaar staat Doetinchem in het teken van bedrijvigheid en avontuur tijdens de bedrijvenwandeling! Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de meest inspirerende bedrijven van onze prachtige stad.

Op deze bijzondere dag openen diverse ondernemingen hun deuren voor jou. Van innovatieve startups tot gevestigde familiebedrijven, je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen. Ontdek hoe producten worden gemaakt, luister naar boeiende verhalen van ondernemers en zie met eigen ogen wat Doetinchem zo’n bloeiende bedrijfsomgeving maakt.

Tijdens de wandeling zorgen we natuurlijk voor een gezellige sfeer. Onderweg kom je langs mooie plekken en zijn er genoeg momenten om te netwerken, vragen te stellen en nieuwe contacten te leggen. Of je nu een ondernemer bent, werkzoekende, student of simpelweg nieuwsgierig naar wat er speelt in Doetinchem, deze bedrijvenwandeling mag je niet missen!

De tickets voor dit unieke evenement zijn bijna beschikbaar, dus houd onze website goed in de gaten en zorg dat je erbij bent. Mis deze kans niet om geïnspireerd te raken en nieuwe inzichten op te doen. Stap met ons mee en beleef een onvergetelijke dag vol ontdekking en plezier in Doetinchem!

Meedoen als bedrijf

Bent u klaar om uw bedrijf op een unieke manier te presenteren
aan Doetinchem? Doe dan mee aan de Bedrijven Wandeling en
laat zien wat uw onderneming te bieden heeft!

Schrijf u vandaag nog in en wees verzekerd van een plek in deze inspirerende en verbindende ervaring. Voor meer informatie en aanmelding neem contact op met Ulrich via info@jci-doetinchem.nl.

Download de brochure voor bedrijven

Deelnemende bedrijven

Binnenkort komen hier de deelnemende bedrijven te staan.