LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Tom Klinker

Directeur | Media Movers

Wie ben jij?

Mijn naam is Tom Klinker en ik bekleed inmiddels verschillende rollen 😊. Als eerste ben ik papa van twee prachtige dochters en een knappe zoon, ik ben man van mijn lieve Nienke, Vriend van een kleine hechte vriendengroep en inmiddels ook lid van JCI.  Sinds een poos weg te zijn geweest zijn we nu weer terug in de mooie achterhoek. Wij wonen in ons fijne hoekhuis in Doetinchem.

Ik houd van dingen maken en ben graag bezig met het bewerken van hout. Als hobby maak ik van (sloop)hout lampen.

Wat doe je voor een werk?

Ik ben eigenaar van Media Movers de organisatie die door middel van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en teamontwikkeling beweging creëert binnen de media sector. Wij richten ons voornamelijk op media professionals zowel voor als achter de schermen. Thema’s die we vaak bespreken zijn: stressmanagement, grenzen aangeven, zelfvertrouwen, andere baan, ontslag en communicatie vragen.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Het opbouwen van een netwerk in de achterhoek vind ik belangrijk en dit wilde ik niet doen met een puur zakelijk netwerk. Het maatschappelijke karakter bij JCI vind ik heel aantrekkelijk.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Op dit moment zou ik zeggen dat ik heb genoten van de online surprises en gedichten in de laatste vergadering van 2020.

Terug naar overzicht