LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Nick van Doornen

Fysiotherapeut/Manueeltherapeut en Maatschapslid Oefentherapie en Fysiotherapie Doetinchem

Wie ben jij?

Ik ben Nick van Doornen, 34 jaar en geboren en getogen in Doetinchem. Ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in de leuke wijk Dichteren. Ik mag graag een balletje gooien bij de basketbalvereniging BeCeGE, daar waar ik ook competitie speel. In mijn vrije tijd steek ik graag de BBQ aan of ben in of rondom huis aan het klussen.

Wat doe je voor een werk?

Ik ben in 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut en sindsdien werkzaam in de eerste lijn. In 2015 heb ik manuele therapie volgens het Maitland concept afgerond. Mijn aandachtsgebied is met name het musculoskeletale domein. Daarnaast heb ik nog diverse cursussen en opleidingen gedaan in o.a. dry needling en shockwave. Ook begeleid ik met veel plezier stagiaires. Sinds 1 januari 2023 ben ik maatschap lid van Oefentherapie en Fysiotherapie Doetinchem.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Na een aantal jaren elders te hebben gewoond zijn wij in 2019 weer teruggekomen in Doetinchem. Ik was opzoek naar een leuke club voor de gezelligheid en om te netwerken. Ik ben sinds november 2022 lid van de kamer.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Na de vergaderingen is het vaak erg gezellig aan de bar en ook het afscheidsfeestje van Thijs en Niek was erg leuk.

Terug naar overzicht