LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Jaap Peerenboom

Algemeen directeur - Wij Zijn WEB

Wie ben jij?

Jaap Peerenboom, getrouwd met Gerdien Aaftink en woonachtig in Doetinchem. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om tijd met m’n gezin door te brengen en af en toe wat te klussen in huis. Ik heb bijna 30 jaar lang gebasketbald bij BeCeGe Doetinchem en sinds kort sport ik bij Apex.

Wat doe je voor een werk?

Ik ben algemeen directeur bij Wij Zijn Web, samen met onze operationeel manager stuur ik het team van Wij Zijn Web aan en werken we aan het optimaliseren van processen en de kwaliteit binnen onze organisatie.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik wilde graag mijn netwerk binnen Doetinchem uitbreiden en daarnaast wat goeds doen voor m’n medemens. Daarnaast is het ook gewoon supergezellig en leer je een hoop nieuwe mensen kennen waar je op kunt bouwen.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Ik ben pas sinds december 2019 lid van de kamer. Mijn leukste momenten vond ik met name de momenten waarop je gezellig bij elkaar bent. Door corona heb ik nog geen legendarische uitjes meegemaakt, maar als ik de verhalen zo hoor gaat dat helemaal goed komen.

Terug naar overzicht