Home / Nieuws / Stichting Doetinchem Run doneert rolstoelfiets

Stichting Doetinchem Run doneert rolstoelfiets

Stichting D’run, bestaande uit JCI Doetinchem en Argo, heeft een rolstoelfiets aangeboden aan het orthopedagogisch centrum Anneriet in Doetinchem. Gedurende drie jaar heeft Stichting D’run de Colorrun in en rond het centrum van Doetinchem georganiseerd. De opbrengst van dit evenement werd vervolgens gedoneerd aan een lokaal goed doel. Op deze manier heeft de stichting geld op weten te halen voor Inloophuis Oude IJssel, SAM (een school voor speciaal basisonderwijs) en Stichting Spindo.

Na drie succesvolle jaren is er een einde gekomen aan de mooie samenwerking tussen de JCI en Argo, maar niet voordat wij met medewerking met fietshandel van Raam uit Varsseveld nog één lokale organisatie een warm hart toedragen. Orthopedagogisch centrum Anneriet is voor kinderen en jeugdigen met (zeer) bijzondere zorg- en leervragen. De leeftijd varieert van 0 tot 18 jaar. Een rolstoelfiets maakt het voor de begeleiders mogelijk samen met de kinderen op pad te gaan en te genieten van de prachtige omgeving waarin het orthopedagogisch centrum is gesitueerd. Wij wensen hen veel plezier en mooie tochten toe!

JCI Doetinchem

JCI Doetinchem maakt deel uit van de Junior Chamber International of afgekort JCI. Dit is een internationale trainingsorganisatie waarin actieve jonge professionals tot 40 jaar met verschillende achtergronden en beroepen deelnemen. Onze leden willen zichzelf ontwikkelen door te leren van elkaar en door trainingen te volgen. Daarnaast vormt de Junior Kamer een zakelijk en sociaal netwerk en zetten wij ons in voor positieve veranderingen in de maatschappij. De JCI heeft echter geen politieke of religieuze achtergrond.

Argo

ARGO Atletiek (A.V. Argo) is een vereniging die atletiek, loopsport en sportief wandelen in Doetinchem en omgeving op een deskundige en enthousiaste wijze aanbiedt. Hierbij gaan gezondheid, plezier en ambitie in de sport prima samen. ARGO neemt actief haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daar waar mogelijk zullen we andere organisaties ondersteunen met onze kennis bij het organiseren van atletiek, loop- of wandelevenementen.

Top