LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Marieke Buitenhuis

Fysiotherapeut/MSc Manueel therapeut en Eigenaar Fysiofit Kilder

Wie ben jij?
Ik ben Marieke Buitenhuis, opgegroeid in Amersfoort en nu woonachtig in Kilder, samen met mijn vriend Mark en onze dochter Maud en zoon Mats. Ik heb 4,5 jaar in Zwitserland gewoond en gewerkt als fysiotherapeute. In 2015 ben ik teruggekomen naar Nederland, waarbij ik 1,5 jaar weer in Amersfoort heb gewoond totdat ik Mark leerde kennen in 2017 en vervolgens in Kilder ben komen wonen.

Wat doe je voor werk?
Ik werk als fysiotherapeute en manueel therapeute bij Fysiofit Kilder waar ik tevens de eigenaresse van ben. We hebben de beschikking over echografie, shockwave en EPTE. Daarnaast bieden we trainingsgroepen aan zoals Zwangerfit en Fysiofit (65+). Ook worden de interventies zoals dry needling en medical tape/kinesiotape aangeboden en de kleinste kunnen met hun ouders terecht voor een cursus babymassage. Zo zien wij alle leeftijden bij ons in de praktijk!

 Waarom ben je lid geworden van de kamer?
Aangezien ik niet ben opgegroeid in de regio Doetinchem leek het mij leuk om mijn (sociale) netwerk uit te breiden. Via Paula en Gijs kwam ik in contact met JCI. Na het bijwonen van een paar vergaderingen werd mij steeds duidelijker wat de JCI precies doet en waarvoor ze staan. Het is leuk om te zien dat iedereen zich wil inzetten voor de maatschappij en tevens de gezelligheid bovenaan zet. Dit past bij mij. Zo leer ik nieuwe mensen kennen, mijzelf nog meer ontwikkelen en kan ik mij tevens inzetten voor de maatschappij.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?
Ik ben pas sinds december 2022 lid van de juniorkamer. Ik vond vooral de gezellige activiteiten zoals Sinterklaas en de Escaperoom erg leuk!

Terug naar overzicht