LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Maaike Hofman

Jurist bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Wie ben jij?

Mijn naam is Maaike Hofman, midden 20 en woonachtig in het buitengebied van Ruurlo. Naast het lidmaatschap van JCI Doetinchem hou ik mij in het dagelijkse leven met name bezig met mijn werk binnen het notariaat, heb ik een hechte vriendenkring om mij heen en ben ik geregeld met de hardloopschoenen aan te vinden.

Wat doe je voor een werk?

Ik ben werkzaam als jurist op de sectie ondernemingsrecht bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is gevestigd in Doetinchem en behoort tot de grotere notariskantoren van Oost-Nederland. Binnen het ondernemingsrecht zijn wij met name bezig met herstructureringen, reorganisaties, oprichtingen van B.V.’s, stichtingen en verenigingen, fusies, splitsingen en (internationale) overnames.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Het opbouwen van een netwerk in de Achterhoek (ook buiten het zakelijke werkveld) vind ik erg belangrijk. Daarnaast trekt mij het maatschappelijke karakter van JCI erg aan. Desalniettemin zijn de borrels & uitjes ook zeker ‘winning’.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Mijn leukste herinnering aan de kamer blijft toch wel het CVA (College van Afgevaardigden) van mei 2022. Op deze dag hadden wij fantastische sprekers, hebben we een bedrijfsbezoek georganiseerd en diverse workshops gehouden. De dag hebben we uiteindelijk afgesloten met een knallend eindfeest. Al met al een memorabele dag!

Terug naar overzicht