LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Juul Houwer

Bedrijfsleider - Dumphuis Doetinchem

Wie ben jij?

Ik ben Juul Houwer, geboren en getogen in Doetinchem. Ik woon samen met Charlotte. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in het bos, en ik kook ook graag.

Wat doe je voor een werk?

Ik werk bij Dumphuis Doetinchem, hier ben ik bedrijfsleider en bedrijfsopvolger (volgende generatie). Dumphuis is een begrip in de Achterhoek, we zijn een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in Jeans, Sportprijzen en Werkkleding.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik ben lid geworden van de kamer omdat ik het altijd leuk vindt nieuwe mensen te leren kennen, en mijzelf te ontwikkelen samen met anderen. Er worden vanuit JCI veel interessante trainingen aangeboden. Ik kende JCI Doetinchem al langer voordat ik lid werd, en van de verhalen wist ik dat het een ontzettend gezellige club mensen is, dit zorgde er uiteraard ook voor dat ik er open voor stond om lid te worden.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

De Flachau skitrip in maart 2020!!

Terug naar overzicht