LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Jeroen Westdijk

Directeur-Bestuurder - Confirm Accountants

Wie ben jij?

Jeroen Westdijk, getrouwd met Carola, trotse ouders van onze dochter Jessey en zoons Milan en Dinand. We wonen aan de Kapperskolk in Doetinchem. Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door. Naast hardlopen, wielrennen en skieën, vind ik het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken in binnen- en buitenland. Denk daarbij aan mooie stadjes en bijzondere gebouwen, maar ook een mooi strandje om lekker te genieten van de zon. Als het dan toch een keer slecht weer is, ben ik te vinden in de sporthal om te volleyballen bij mijn vereniging Orion, kijk ik een goede film of speel een spelletje met onze kinderen. We gaan graag naar de bioscoop en bezoeken regelmatig schouwburg Amphion.

Wat doe je voor een werk

Ik ben registeraccountant en directeur-bestuurder bij Confirm Accountants, een innovatief accountantskantoor dat zich specifiek richt op assurance-opdrachten (controle). Confirm is gevestigd in Doetinchem en Elst en ik werk daar met veel plezier samen met ruim 30 collega’s. De combinatie van het bedienen van klanten als accountant en het leiden en besturen van een groeiende organisatie maakt elke dag weer een uitdaging.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik kende JCI nog niet, maar werd uitgenodigd om eens kennis te maken. Vanaf dat moment heb ik mij direct thuisgevoeld bij JCI Doetinchem. De belangrijkste redenen voor mij om in 2010 lid te worden, waren persoonlijke ontwikkeling en fundraising. In de 6 jaren dat ik lid ben geweest heb ik veel geleerd en mooie projecten mogen organiseren. Bijkomend voordeel is dat je leuke en enthousiaste stadsgenoten leert kennen, die je anders misschien nooit tegen komt. Ik heb er goede vrienden aan overgehouden.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Ik heb heel veel mooie momenten mee mogen maken. Naast het organiseren van D’Run (fundraise) en een reünie met oud-leden kan ik me vooral de buitenland reisjes goed herinneren. Ik heb het geluk gehad om een jaar voorzitter te mogen zijn en zelf aan het roer te zitten. Als voorbereiding op mijn bestuursjaar heb ik de Dutch Academy gedaan. Een weekend persoonlijke ontwikkeling dat ik iedereen aan kan raden. Zes jaar heb ik nagenoeg alle evenementen en vergaderingen meegemaakt, waardoor mijn naam meerdere jaren op de aanwezigheidsaward prijkt. Deze betrokkenheid heeft me veel opgeleverd, het motto is niet voor niets “je haalt eruit wat je erin stopt”. Als kers op de taart ben ik bij mijn afscheid tot erelid benoemd. Een eretitel die ik nog steeds met trots draag.

Terug naar overzicht