LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Jasper Brouwer

Business Development Manager Internal Sales - Vink Kunststoffen

Wie ben jij?

Mijn naam is Jasper Brouwer en ik woon samen met mijn vriendin Femke en zoon Mats in Doetinchem. Ik houd van leuke dingen doen met familie en vrienden en daarnaast ben ik gek op sporten.

Wat doe je voor een werk?

Ik werk als Business Developer bij Vink Kunststoffen in Didam. Vink heeft meer dan 65 jaar ervaring over het toepassen van kunststof halffabricaten en het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, staven, profielen en leidingsystemen van Europa. Ik werk hierbij gericht in de mark voor Signs en Displays.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Sinds november 2020 ben ik lid van de kamer. Ik ben lid geworden omdat ik het leuk om mezelf te ontwikkelen door te leren van elkaar en door trainingen te volgen. Hierbij vind ik het ook om dit te doen met mensen die ik misschien niet had leren kennen als ik geen lid was geweest van de kamer. Daarnaast is het leuk om iets te kunnen betekenen voor de maatschappij en dan gericht op Doetinchem en omgeving.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Ik vind de mix van gezelligheid, trainingen en iets doen voor de maatschappij vooral leuk. Voorbeelden hiervan zijn het organiseren van een event en het volgen van een externe training gericht op persoonlijk leiderschap en leiderschap in teams.

Terug naar overzicht