LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Claartje Pothof

HR Expert

Wie ben jij?

Claartje Pothof-van der Zande, Getrouwd met Martijn, en heb 2 zoons, Philip en Simon. Woonachtig in het mooie Ulft. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om gezellig samen te zijn met familie en vrienden, probeer ik af en toe te hardlopen en in de winter ga ik graag skiën.

Wat doe je voor een werk?

Pothof Personeelsadvies, Directeur/Eigenaar, HR Businesspartner voor het MBK. (www.pothofpersoneelsadvies.nl). Ik ontzorg/adviseer en ondersteun MBK bedrijven met het invoeren dan wel optimalieren van de inrichting van hun personeelsbeleid.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Naast het vergroten van je netwerk kun je ook sparren met andere ondernemers, mag je mooie trainingen volgen en heb je leuke bedrijfsbezoeken. Daarnaast is de gezelligheid onderling ook heel belangrijk wat resulteert in leuke activiteiten en reisjes.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Pff te veel om op te noemen en lastig om te kiezen. In het begin van mijn lidmaatschap kreeg ik direct een flinke uitdaging voor de kiezen: Het fundraise-project Nothing But Nets (doel: financiële bijdrage leveren om zoveel mogelijk Klamboenetten te kunnen kopen om mensen in derdewereld-landen te kunnen beschermen tegen de malariamug). Hiervoor hebben we oude kleren ingezameld voor Caritas in combinatie met het organiseren van een veiling-avond. We hebben toen €20.000 opgehaald! Super trots! Maar ook de verschillende dies-/eindejaarsfeesten met elk hun eigen thema (zoals duo’s/jaren 70, foute kersttruien kerstgala, maffia), en dan met name je helemaal uitdorsten, geweldig! En ik mocht voorzitter zijn, een hele eer! En niet te vergeten ons eerste SKI-JCI weekend! Wat een feest!

Terug naar overzicht