LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Cherelle Aaldering

Zelfstandig interieurontwerper

Wie ben jij?

Ik ben Cherelle Aaldering en samen met mijn vriend Jeroen Koopman woon ik in het mooie Etten. In mijn vrije tijd ben ik bezig met interieur en mijn eigen (kleine) bloemenpluktuin. Daarnaast volg ik keramiek workshops en sport ik graag buiten, zoals bootcamp en skeeleren.

Wat doe je voor werk?

Met veel plezier ben ik zelfstandig interieurontwerper onder de naam Studio Cherelle. Hierbij help ik particulieren en bedrijven met hun interieur. Ik help mijn klanten met het kiezen van de juiste indeling en een passend kleurenpalet tot het ontwerpen van maatwerk oplossingen en 3D visualisaties.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik wilde graag een netwerk opbouwen in de Achterhoek. Ik vind het leuk om mensen te leren kennen en van elkaar te kunnen leren. De afwisseling tussen persoonlijke ontwikkeling, samen mooie maatschappelijke initiatieven opzetten & trainingen volgen spreken mij erg aan.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

De combinatie van ontwikkelen en gezelligheid! Bijvoorbeeld de Virtual Reality training: Een stukje zelfreflectie, samenwerken en afsluiten met een drankje!

Terug naar overzicht