LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Babeth Brouwer

Contentmarketeer @Frappant

Wie ben jij?

Hoi! Ik ben Babeth Brouwer en samen met mijn vriend Wessel (en twee katten Gunther en Anton) woon ik in Doetinchem. In mijn vrije tijd sport ik veel, waaronder dansen en doe ik aan bootcamp. Met mooi weer stap ik het liefste op mijn motor om lange tochten te maken en natuurlijk maak ik altijd tijd vrij voor gezelligheid met mijn vrienden en vriendinnen.

Wat doe je voor werk?

Ik ben (online) contentmarketeer bij Frappant. Frappant is een agency voor brand building & activation. Ik help verschillende merken bij het opzetten en onderhouden van hun online zichtbaarheid. Denk aan: campagnes, social media, grafisch design, fotografie en video. Zoals je al leest.. ik ben graag een duizendpoot.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik ben lid geworden van de kamer omdat ik tijdens de lunches van Frappant hier goede verhalen over hoorde. Veel collega’s hebben bij JCI gezeten of zitten nog steeds bij JCI (wel een andere kamer). Ik werd enthousiast over het stuk ‘learning by doing’, maar vooral ook het organiseren van maatschappelijke evenementen samen met mensen uit andere vakgebieden trekt mij zeer. Met elkaar mooie dingen creëren, daar word ik blij van!

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Nou, dat ineens Piet en de Kerstman afgelopen december binnenkwamen wandelen is toch wel heel bijzonder.

Terug naar overzicht