LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bestuur

Het bestuur van JCI Doetinchem wordt over het algemeen gevormd door vijf leden: een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester en commissie-coördinator. De voorzitter stippelt het beleid voor het jaar uit en leidt de vergaderingen. Bij afwezigheid valt de vicevoorzitter in. De secretaris is de spin in het web. Dit lid heeft contacten met de landelijke JCI-organisatie en andere lokale JCI-kamers. Tevens maakt de secretaris de notulen van de algemene ledenvergaderingen. De penningmeester verzorgt de administratie van de kamer. De commissie-coördinator is de contactpersoon tussen de diverse commissies en het bestuur. Dit lid waakt ervoor dat de beleidsdoelen voor dat jaar door de commissies worden uitgevoerd.

Belangrijk motto binnen JCI is “one year to lead”. Dit houdt in dat de functies, zowel van het bestuur als van de commissies, jaarlijks opnieuw worden ingevuld.