LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Steppen

Woensdagavond stond er geen online vergadering op de planning, maar heeft Leap commissie een leuk en sportief coronaproef uitje georganiseerd. Wij gaan in verschillende groepjes op de step bedrijven van leden bezoeken! Tijdens het bezoek krijgen wij een uitleg ‘to go’ over wat het bedrijf nou precies doet.
Vanaf 19.00u werd iedereen verwacht bij De Kruisberg Horeca Totaal Centrum waar koffie/thee met lekkers voor ieders klaar stond. Om 19.30u vertrekt de 1e groep. Aan de hand van een strak schema mocht ieder groepje vertrekken. Als eerste het aangekomen bij het autobedrijf AUTO MIDO / Autohopper Doetinchem / Vakgarage van Niek Herwers 1 van onze leden. Hier werden wij hartelijk welkom geheten met een enthousiaste uitleg over zijn bedrijf. Voor ons was een momentje op adem komen met een slokje water ook erg fijn 😉.
Zo op de step, naar de volgende locatie. Om in het thema sportief te blijven gingen wij door naar Xtra-S-S, waarbij Gijs Frijling ons mee heeft genomen in wat er allemaal mogelijk is binnen zijn bedrijf. Om in de sportieve mood te blijven onze beentjes maar aan het werk gezet om alweer bij onze laatste bestemming aan te komen. Als laatste maar zeker niet het minste bedrijf was Dumphuis Doetinchem aan de beurt, waar iedereen verrast werd van wat er eigenlijk allemaal te halen is. Juul heeft hierin meegedacht en elk lid voorzien van een goodiebag met een leuke 10% korting en een leuk aandenken, waardoor ik zeker verwacht dat ze nog wat bij je komen kopen! Toen was het alweer tijd en moest ieders als een hazewindhond richting de Kruisberg, waar de steps door Markant Outdoorcentrum weer werden opgehaald!
Nou Leap commissie bedankt voor deze gezellig en leuk georganiseerde avond. Daarnaast bedankt voor het vertrouwen in de conditie van de deelnemers, want met een strak schema en een goede dosis doorzettingsvermogen waren wij stipt om kwart over 10 bij de Kruisberg.