LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Vivienne Boxem

Ambulant jeugdhulpverlener bij Sius

Wie ben jij?

Ik ben Vivienne Boxem en ik woon samen met Casper en onze twee kinderen in Doetinchem. Ik heb jarenlang gevoetbald in Borculo bij v.v. D.E.O. Toen ik in Doetinchem ging wonen ben ik gestopt met voetballen en ben ik gaan crossfitten. Ik vind het leuk om met mijn gezin op pad te gaan, met familie en vriendinnen af te spreken en op z’n tijd een goede film of serie te kijken. Mijn guilty pleasure op dit moment is het kijken naar het programma ‘Strandgasten’ van Nick, Simon en Kees.

Wat doe je voor een werk?

Ik werk als persoonlijk begeleider bij Sius (voorheen De Lichtenvoorde). Ik werk met mensen met een verstandelijke beperking in een 24 uurs woonvoorziening.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik ben mama, partner en werknemer, maar daarnaast wilde ik iets voor mezelf. Ik denk dat de JCI de organisatie is waar ik mijn ei in kwijt kan. Je leert nieuwe mensen kennen, je doet dingen die je anders niet (zo snel) zou doen en je bent maatschappelijk actief.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Ik ben sinds april 2022 lid, dus ik heb nog niet heel veel meegemaakt. Toen mijn vriend nog lid was, was er een nieuwjaarswandeling in de buurt van Zutphen. Het was een goed georganiseerde wandeling. Gemoedelijk, gezellig en leuk dat de partners en kinderen er ook bij waren.

Terug naar overzicht