LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Miranda Smithuysen

Assistent-makelaar - Rosendaal makelaars

Wie ben jij?

Ik ben Miranda Smithuysen. Ik ben getrouwd met Jasper Tiemessen en ik woon in Doetinchem. In mijn vrije tijd speel ik tennis en ga ik graag naar het bos om te wandelen met mijn honden.

Wat doe je voor een werk?

Ik ben assistent-makelaar bij Rosendaal Makelaars in ‘s-Heerenberg. (per 1 februari 2021)

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik vind het heel erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen, gezellige activiteiten te ondernemen en met en van elkaar te kunnen leren.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Sinterklaas: ik vond het mooi om te zien hoeveel tijd en aandacht er door alle leden was besteed aan het gedicht/surprise en cadeau. Bovendien vond ik het heel speciaal dat het toch nog mogelijk was om ondanks corona zo’n succesvolle en gezellige (online) activiteit te realiseren voor zoveel leden.

Commerciële tekst

Rosendaal Makelaars B.V. is een allround makelaarskantoor waar u terecht kunt voor complete en betrouwbare dienstverlening op maat. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk met veel persoonlijke contacten, ook in het informele circuit, dat veel ingangen biedt voor zowel kopende als verkopende partijen. De makelaars Erik Rosendaal, Leo Roeterink en assistent-makelaar Sjoerd Rosendaal en overige medewerkers beschikken over een gedegen kennis van het marktgebied.

Wij regelen alle zaken en adviseren vanaf het vooronderzoek tot en met de overdracht bij de notaris.

Kortom; wij, Rosendaal Makelaars B.V., staan geheel tot uw dienst.

Terug naar overzicht