LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ditjes en Datjes van Casper Wiggers

Vestigingsleider en verkoop - BouwCenter HCI

Wie ben jij?

Mijn naam is Casper Wiggers en woon samen met mijn toekomstige echtgenote en onze dochter in het mooie Doetinchem vlak bij natuurgebied de Wrange en natuurpark Koekendaal. Van origine kom ik uit Varsseveld maar de mogelijkheden en het bruisende van een “stad” trok mij meer.

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd er voor het gezin te zijn maar ook lekker praktisch met de handjes te klussen en te tuinieren. Daarnaast (natuurlijk) supporter van de mooiste club van Nederland.

Wat doe je voor een werk?

Ik werk sinds 2004 bij BouwCenter HCI. Begonnen als verkoper binnendienst op de vestiging in Ulft en sinds enkele jaren werkzaam als vestigingsleider op de vestiging in Zutphen. De combinatie van de bouw, dienstverlening, persoonlijk contact en het dynamische van verkoop is werk wat bij mij past.

Waarom ben je lid geworden van de kamer?

Ik ben bij de JCI gekomen om mensen in Doetinchem te leren kennen wie ook openstaan voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid.

Wat is je leukste herinnering/moment aan de kamer?

Het mede organiseren en beleven van de “Tour de Moterique” waarmee we in een fundraisecommissie geld hebben ingezameld voor maatschappelijke doelen.

Terug naar overzicht