Home / Nieuws / Intersnack hoofdsponsor D’Run 2016

Intersnack hoofdsponsor D’Run 2016

Doetinchem – Intersnack heeft zich officieel als hoofdsponsor aan de D’Run 2016 verbonden.

027

AV Argo en JCI Doetinchem organiseren in 2016 op zondag 19 juni wederom een hardloopspektakel vanaf het Stadhuisplein door én door de binnenstad. Het belooft weer een fantastisch feest te worden evenals de twee voorgaande jaren. In 2015 hebben duizenden mensen plezier beleefd aan de D’Run. De lopers, maar zeker ook het publiek dat massaal aanwezig was in de binnenstad om de sportievelingen aan te moedigen. Uiteindelijk hebben in 2015 zo’n 1.800 lopers en sponsoren € 19.500,00 bijeengebracht voor het goede doel, Het Inloophuis Oude IJssel.

Stichting Spindo
Met de D’Run zetten AV ARGO en JCI Doetinchem zich opnieuw gezamenlijk in voor het goede doel. Zij hebben samen, met ook de bijdrage van vele enthousiaste sponsoren en deelnemers, de krachten gebundeld. D’Run is niet alleen uniek als evenement maar ook in haar samenwerking en het doel: geld inzamelen voor het goede doel. De opbrengsten van D’Run 2016 worden gebruikt om de buitenplaats (schuur en speelplaats) te renoveren van Stichting Spindo. Een stichting die zich inzet om sport en vrijetijdsbesteding te organiseren voor mensen met een verstandelijke (en meervoudige) beperking in Doetinchem en omgeving.

De opbrengst wordt evenals voorgaande twee jaren aangevuld door de hoofdsponsor: Intersnack te Doetinchem. Intersnack is vervaardiger van hartige snacks en smaakvolle noten. “Intersnack, dat veel medewerkers uit Doetinchem en haar regio heeft, voelt zich sterk sociaal-maatschappelijk betrokken bij de Doetinchemse samenleving. Om die redenen sponsoren wij de D’Run en kunnen we ons helemaal vinden in het goede doel”, aldus Arjan Lammers (directeur Intersnack).

Er is een prestatieloop van 10 km, een kidsrun van 2,5 km, een kids Fun Run van 1 km en als klap op de vuurpijl een Color Boost D’Run van 5km. Deze laatste run is dé publiekstrekker. Je hoeft niet getraind te zijn, het gaat om het plezier. De Color Boost D’Run zorgt voor veel spektakel, iedereen komt als een gekleurd schilderij over de finish. Het unieke is dat de route dwars door het centrum loopt. Onderweg krijgen de lopers op verschillende plekken een Color Boost en bovendien een muzikale oppepper door steelbands en dweilorkesten. De start is dit jaar om 12.00 uur op het Stadhuisplein, waar een discjockey zorgt voor een opwarmer met opzwepende muziek.

Kortom een uniek hardloopevenement voor zowel prestatielopers en gezelligheidslopers dat je niet mag missen.

Schrijf je in
Inschrijven voor de D’Run kan via www.doetinchemrun.nl

Top