Home / Fundraisecommissie

Fundraisecommissie

Onder de doelstellingen van JCI Doetinchem valt het uitvoeren van projecten om een postitieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. De fundraisecommissie geeft hier invulling aan door jaarlijks één of meerdere projecten te organiseren, waarmee geld wordt ingezameld voor het goede doel. Naast het inzamelen van geld kan de bijdrage ook bestaan uit het beschikbaar stellen van tijd van onze leden.

Voorbeelden van projecten uit het verleden zijn:
– Tour du Motorique; met de opbrengst van deze tour is o.a. een donatie gedaan aan de voedselbank Doetinchem (2009).
– Kerstkaartenactie; de opbrengst uit de kerstkaartenactie is besteed aan een dagje uit naar Burgers Zoo met gehandicapten (Fatima), waarbij ook een aantal van onze leden als begeleiding aanwezig zijn geweest (2010).
– JCI Open Tennistoernooi; met de opbrengst van het toernooi is een donatie aan het Dierencentrum Oost-Gelderland (2011).
– Nothing But Nets; de opbrengst van 20.000 Euro is bijgedragen aan het internationale doel van JCI. Met dit geld worden netten tegen malaria-muggen aangeschaft en uitgereikt om (kinder)sterfte in Afrika tegen te gaan (2012).
– Doetinchem Run; met de opbrengst van deze Color Run is een donatie gedaan aan Stichting Sam, Spindo, Inloophuis waarbij de opbrengst ongeveer per project 20.000 euro was.

Doetinchem Run

 Nothing but Nets

Tour du Motorique

Top