Home / Nieuws / D’Run in de projectenspecial 100 jaar JCI Nederland

D’Run in de projectenspecial 100 jaar JCI Nederland

IMG_3242D’Run is een uniek evenement. Door de binnenstad van Doetinchem, een fantastisch hardloop evenement, met verschillende lopen, unieke samenwerking in de stichting met Argo en JCI Doetinchem, vele betrokken sponsoren en vele actieve vrijwilligers, allemaal voor het goede doel. En dus terecht een mooie vermelding in de projectenspecial van de landelijke JCI.

JCI Doetinchem heeft samen met atletiekvereniging Argo uit Doetinchem de oude City Run (een initiatief uit de jaren 80 en 90) weer nieuw leven in geblazen. Op 22 juni 2014 werd D’Run georganiseerd, een hardloopwedstrijd voor het goede doel. We hadden een Kids Run (1 km), de Color Boost D’Run (5 km) en de prestatie- en bedrijvenloop (10 km). D’Run gaat niet alleen om het lopen maar ook om de beleving: kleur, muziek en spektakel. Overal in het centrum was wat te beleven en tijdens de Color Boost D’Run zijn de lopers ‘bepoederd’ in roze, geel, groen en blauw. Lokale muziekinitiatieven en betrokken sponsoren hebben het evenement nog grootser gemaakt. De vele vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt dat de dag een groot succes geworden is. Met ongeveer 1.800 deelnemers is een evenement neer gezet dat voor herhaling vatbaar is!

Dus noteer 21 juni 2015! Vorig jaar hebben we € 15.000,- opgehaald voor het goede doel. En ook komend jaar gaan we er weer voor!! We lopen nu voor het realiseren van een Kids Home in het Inloophuis in Doetinchem. En vanwege de grote aanvragen vorig jaar en het grote enthousiasme gaan wij er van uit samen met jullie weer zo’n fantastisch uniek evenement neer te kunnen zetten.

Inschrijving opent op 1 februari. www.doetinchemrun.nl

Top