LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

CVA mei 2022 in Doetinchem

JCI Doetinchem is de organisator van CVA mei 2022. Tijdens de ledenvergadering van JCI Nederland in januari 2021 werd besloten dat wij de organisatie van het College van Afgevaardigden (CVA) op ons mogen nemen.

Zet 14 mei in je agenda!

CVA mei 2022 vindt plaats op 14 mei en zal worden gehouden vanuit de prachtige schouwburg Amphion in Doetinchem. Initiatiefneemster Heleen Faber ziet het als de ideale gelegenheid om de rest van Nederland te laten zien hoe mooi Doetinchem en de rest van de Achterhoek is. “We zijn allemaal trotse Achterhoekers en we zien dit als een mooie kans om te laten zien hoe ondernemend, innovatief en inspirerend onze regio is.”

CVA mei 2022 heeft als thema “Meet happiness”, niet toevallig omdat dit natuurlijk perfect bij de Achterhoek past. Hier is er aandacht voor het onthaaste leven, aandacht voor elkaar (noaberschap) en uiteraard goed en lekker eten.

Programma CVA mei 2022

Op 14 mei vinden er diverse workshops plaats en is er tijd en ruimte voor interessante bedrijfsbezoeken. De bekende Achterhoekse ondernemer Ronnie Degen (Zwarte Cross, Mañana Mañana, De Feestfabriek) zal een keynote houden waarin hij natuurlijk stilstaat bij het thema van deze dag.

Voor meer informatie, check de website van CVA mei 2022! Hier kun je vanaf 21 januari ook je tickets bestellen.