LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Fundraisecommissie

Een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat is het doel van onze fundraisecommissie. Ieder jaar organiseren wij één of meerdere projecten om geld in te zamelen voor en goed doel. Naast het inzamelen van geld kan de bijdrage ook bestaan uit het beschikbaar stellen van tijd van onze leden.

Een greep uit onze fundraiseprojecten:

  • Tour du Motorique; met de opbrengst van deze tour is o.a. een donatie gedaan aan de voedselbank Doetinchem;
  • Kerstkaartenactie; de opbrengst uit de kerstkaartenactie is besteed aan een dagje uit naar Burgers Zoo met gehandicapten (Fatima), waarbij ook een aantal van onze leden als begeleiding aanwezig zijn geweest;
  • JCI Open Tennistoernooi; met de opbrengst van het toernooi is een donatie aan het Dierencentrum Oost-Gelderland;
  • Nothing But Nets; de opbrengst van 20.000 Euro is bijgedragen aan het internationale doel van JCI. Met dit geld worden netten tegen malaria-muggen aangeschaft en uitgereikt om (kinder)sterfte in Afrika tegen te gaan;
  • Doetinchem Run; met de opbrengst van deze Color Run is een donatie gedaan aan Stichting Sam, Spindo, Inloophuis waarbij de opbrengst ongeveer per project 20.000 euro was.