LID WORDEN

Lid worden van JCI Doetinchem

Ben jij tussen de 25 en 37 jaar, maatschappelijk betrokken en wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is JCI Doetinchem iets voor jou! Wij leren je graag kennen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vaartocht JCI voor 70plussers

Op 1 oktober organiseren we vanuit JCI Doetinchem een gezellige middag voor alleenstaande 70plussers uit Doetinchem en omstreken. Op het programma staat een heerlijke boottocht met de Iesselganger.

De middag start om 14.30 uur met een kopje koffie bij het Schaftlokaal (Hutteweg 24) in Ulft en vanaf 15.30 uur gaan we een uur varen.

Bent of kent u een alleenstaande 70-plusser die graag mee zou willen op 1 oktober a.s., vul dan het onderstaande aanmeldformulier in of neem contact op met Heleen Faber via 06-12134333. Er zijn 35 plekken beschikbaar en vol is vol!

Een paar belangrijke zaken:

  • Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel? Bekijk dan eerst de mogelijkheden op https://www.ijsselvaart.nl/informatie/veelgestelde-vragen
  • Heeft u geen eigen vervoer van en naar Ulft? Geef dat gerust door in het formulier, dan zorgen wij ervoor dat u op locatie komt en thuisgebracht wordt.
  • Tijdens deze middag zullen enkele foto’s worden gemaakt die gepubliceerd zullen worden op de website en social media kanalen van JCI Doetinchem. Met het invullen van het formulier geeft u toestemming voor het gebruik van deze foto’s.

Hieronder kunt u zich aanmelden en uw gegevens achter laten.

Een week voor de vaart ontvangt u de laatste informatie van ons via uw e-mailadres of telefoonnummer.

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door: Warempel, van de Gevel & Grootjans advocaten & mediators, MediaMovers, Xtra-S sport en preventie

 

Aanmeldformulier vaartocht JCI

  • Contactgegevens: